Привітання

ssvv1.jpg

ШАНОВНІ ІВАНИЧІВЦІ ТА ВСІ, ХТО ЗАВІТАВ НА НАШ САЙТ

Ми раді вітати Вас та сподіваємось, що тут Ви зможете знайти багато інформації, яка буде не лише цікавою, а й корисною.

З повагою, Селищний голова  Войтюк Федір Васильович.

Погода в Іваничах

вологість:

тиск:

вітер:

Четвер, 04 жовтня 2018 23:08

Шана і вдячність лише Вам…

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

3 жовтня 2018 року в приміщені НВК «ЗОШI-III ступенів №1 – гімназія» смт Іваничі відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти.
До святкової зали завітали керівники закладів освіти, педагоги, вихователі, всі ті хто докладає зусиль для забезпечення умов для якісного освітнього процесу у закладах освіти Іваничівської селищної ради.
Серед гостей свята були присутні селищний голова Федір Войтюк, начальник гуманітарного від ділу селищної ради Світлана Король, голова Іваничівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Хованюк.
У своєму вітальному слові селищний голова Федір Войтюк подякував усім, хто причетний до навчання та виховання маленьких громадян України, запевнив, що освіта є приорітетом для селищної ради та нагородив 34 працівників освіти Подяками селищного голови.
Світлана Король, вітаючи освітян Іваничівської громади, побажала присутнім добробуту, миру, розумних, талановитих і вдячних учнів та вручила грамоту Управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації Дубині Галині Іванівні – вчителю початкових класів НВК «ЗОШI-III ступенів №1 – гімназія» смт Іваничі.
Привітав освітян та вручив грамоти із грошовими преміями активістам профспілки Сергій Хованюк.
Музичні вітання для учасників урочистостей подарували учні та вчителі НВК «ЗОШI-III ступенів №1 – гімназія» смт Іваничі та Світлана Сидчук.