Привітання

ssvv1.jpg

ШАНОВНІ ІВАНИЧІВЦІ ТА ВСІ, ХТО ЗАВІТАВ НА НАШ САЙТ

Ми раді вітати Вас та сподіваємось, що тут Ви зможете знайти багато інформації, яка буде не лише цікавою, а й корисною.

З повагою, Селищний голова  Войтюк Федір Васильович.

Погода в Іваничах

вологість:

тиск:

вітер:

П'ятниця, 12 жовтня 2018 15:13

ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ІВАНИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

10 жовтня відбулась 30 позачергова сесія Іваничівської селищної ради сьомого скликання за участі запрошеного заступника голови райдержадміністрації Людмили Войтович.

Депутати опрацювали зміни до селищного бюджету на поточний рік: здійснили перерозподіл доходів селищного бюджету та видатків на такі потреби: матеріально-технічне забезпечення діяльності установ ради, придбання та встановлення газових котлів у загальноосвітніх школах громади – НВК «ЗОШ  І –ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі та у ЗОШ І-ІІІ ступеня імені Сергія Байдовського с. Соснина, надання одноразової матеріальної допомоги одному з батьків загиблих та зниклих безвісти учасників АТО, благоустрою населених пунктів.

На сесії схвалено робочі Проекти капітального ремонту вулиць селища – Залізничної та Банківської. Разом із тим, погоджено актуальні зміни до Плану соціально-економічного розвитку та Програми соціального захисту населення Іваничівської селищної ради.

На звернення голів ОСББ «Незалежності 30», «Злагода+», «Банківська 9» депутати дали згоду на безоплатну передачу цих житлових будинків з власності територіальної громади селища у власність ОСББ.

Насамкінець очільник громади Федір Войтюк, депутатський корпус та заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович обговорили болючу проблему співфінансування та утримання районних закладів позашкільної освіти – Будинку дитячої та юнацької творчості, комунальних закладів «Іваничівська дитячо-юнацька спортивна школа», «Іваничівська дитяча музична школа», та районного дому «Просвіта», розташованих на території громади.