Привітання

ssvv1.jpg

ШАНОВНІ ІВАНИЧІВЦІ ТА ВСІ, ХТО ЗАВІТАВ НА НАШ САЙТ

Ми раді вітати Вас та сподіваємось, що тут Ви зможете знайти багато інформації, яка буде не лише цікавою, а й корисною.

З повагою, Селищний голова  Войтюк Федір Васильович.

Погода в Іваничах

вологість:

тиск:

вітер:

П'ятниця, 11 травня 2018 09:01

Переможці конкурсу визначені

Оцініть матеріал!
(3 голосів)

У Іваничівській селищній раді розглянуті проекти, які подавались до участі у селищному конкурсі по питаннях реалізації ініціатив громадських організацій. Мета даного конкурсу – це сприяння самоорганізації жителів, що проживають на території Іваничівської селищної ради, шляхом підтримки їх ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

Цього разу до участі у конкурсі долучилось п’ять громадських об’єднань: об’єднання співвласників багатоквартирних будинків - «Володар - 27» (вул. Заводська, 27), «Надія» (вул. Валова, 16), «Княжий Вал» (вул. Валова, 22), громадські організації «Здоровий відпочинок» та «За Іваничі», документація яких відповідала затвердженим умовам конкурсу. За результатами розгляду проектів 4 травня відбулось чергове засідання комісії з визначення переможців селищного конкурсу. Відповідно до умов конкурсу організація, що звертається із заявою до конкурсної комісії повинна забезпечити не менше 30% бюджету проекту власним внеском фінансовим, або внеском своїх партнерів.

Рішенням комісії визначені переможці ОСББ «Надія» та ОСББ «Княжий Вал», які отримали відповідні сертифікати у сумі 15 тисяч гривень та 10 тисяч гривень.   Дані кошти будуть спрямовані на облаштування прибудинкових територій.

DSC_0668.JPG

DSC_0769.JPG