Привітання

ssvv1.jpg

ШАНОВНІ ІВАНИЧІВЦІ ТА ВСІ, ХТО ЗАВІТАВ НА НАШ САЙТ

Ми раді вітати Вас та сподіваємось, що тут Ви зможете знайти багато інформації, яка буде не лише цікавою, а й корисною.

З повагою, Селищний голова  Войтюк Федір Васильович.

Погода в Іваничах

вологість:

тиск:

вітер:

Четвер, 28 лютого 2019 10:35

Відбулось чергове засідання сесії селищної ради

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

26 січня  відбулось   засідання 34 чергової   сесії Іваничівської селищної ради, у якій взяли участь  депутати, працівники селищної ради, представники влади району  та керівники районних установ.

На порядок денний сесії було винесено 12  питань, які були розглянуті та обговорені на засіданнях постійних комісій.

Першочергово було заслухано та затверджено  звіт голови Іваничівського громадського формування «Варта» з охорони громадського порядку Максима Мазурка.

Наступним питанням, винесеним на розгляд сесії,  було затвердження звіту щодо виконання  Іваничівського селищного бюджету за 2018 рік. Начальник фінансового відділу селищної ради Тетяна Бартновська детально проаналізувала    селищний  бюджет за 2018 рік по доходах  та  видатках.

Найтривалішим  та особливо жвавим було обговорення внесення змін до селищного бюджету, а саме  надання субвенції районному бюджету на співфінансування видатків з оплати праці районних установ, які знаходяться у комунальній власності району. Загальна сума, яка  передбачалась проектом рішення становила  705 400 гривень.

В результаті тривалих обговорень та дискусій, заслухавши пропозиції селищного голови, а також  керівників районних установ,  голову районної ради Андрія Бадзюня та  голову районної державної адміністрації Лілію Кревську,   депутати внесли зміни до рішення селищної ради від 21.12.2018 року №32/8 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік» та проголосували за виділення коштів на фінансування районних установ у розмірі 352700 гривень.

Крім того, депутатами було затверджено Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників закладів культури Іваничівської селищної ради,  Положення про щорічну педагогічну премію та Положення про призначення одноразової стипендії обдарованим і талановитим учням закладів освіти Іваничівської селищної ради, План соціально-економічного розвитку Іваничівської селищної ради на 2019 рік та   внесено зміни до Програми соціального захисту населення.

Також депутати підтримали рішення про делегування коштів як співфінансування для виплати дотації власникам ОСГ, жителям  Іваничівської ОТГ, які утримують три і більше корів.

На завершення були розглянуті земельні питання та прийняті по них відповідні рішення.