Привітання

ssvv1.jpg

ШАНОВНІ ІВАНИЧІВЦІ ТА ВСІ, ХТО ЗАВІТАВ НА НАШ САЙТ

Ми раді вітати Вас та сподіваємось, що тут Ви зможете знайти багато інформації, яка буде не лише цікавою, а й корисною.

З повагою, Селищний голова  Войтюк Федір Васильович.

Погода в Іваничах

вологість:

тиск:

вітер:

П'ятниця, 14 грудня 2018 16:05

13 грудня 2018 року у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 - гімназія» смт Іваничі проведнено захід - День гімназії

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Кожна людина, кожна річ має свою долю, історію. Має її і наша школа-гімназія. У пам'яті постає 2003 рік, коли Іваничівську СШ №1 було реорганізовано у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі. У цьому році уже 15-ий раз ми приймали у гімназисти кращих учнів школи. Для того, щоб стати гімназистом, потрібно добре вчитись. А добре вчитись – це означає не боятись складних завдань, думати, творити.

Ось уже впродовж кількох років у школі-гімназії напередодні Дня святого Наума відзначається День гімназії і проводиться посвята у гімназисти кращих учнів 5-х класів. І в цьому році дотрималися доброї традиції. Дружну гімназійну родину поповнило 53 гімназисти під керівництвом педагогів-кураторів О.В. Новосад та В.В. Раковець.

Зі словами вітань до усіх присутніх звернулася директор школи-гімназії, заслужений учитель України М.С. Шевчик. Вона побажала гімназистам здоров'я, наполегливості і успіхів у навчанні. Винуватців свята також привітала начальник гуманітарного відділу Іваничівської ОТГ Король С.Д.

Клятву гімназиста зачитав Грищук Віталій. П'ятикласники урочисто пообіцяли гідно носити звання гімназиста, шанувати своїх вчителів та батьків, бути наполегливим у навчанні, розвивати і удосконалювати свої знання, дотримуватися вимог статуту гімназії, турбуватися про її честь і авторитет. З найкращими побажаннями звернулись до наймолодших гімназистів учні 9-А класу і вручили їм «Клятви гімназиста».

Від батьків виступила мама гімназистки Бабусюк Валентина Ігорівна, яка подякувала всім вчителям за їхній внесок у виховання учнів, побажала миру, злагоди і творчих здобутків.

Після урочистої частини всі присутні мали можливість подивитись святковий концерт, який підготували учні 5-А та 5-Б класів. Наймолодші гімназисти вразили глядачів своїм артистизмом: співали пісні, грали на музичних інструментах, танцювали, декламували вірші.

Сподіваємось, що п’ятикласники будуть навчатись наполегливо і старанно, вдосконалюватимуть свої навички та прославлятимуть рідну школу-гімназію.