Привітання

ssvv1.jpg

ШАНОВНІ ІВАНИЧІВЦІ ТА ВСІ, ХТО ЗАВІТАВ НА НАШ САЙТ

Ми раді вітати Вас та сподіваємось, що тут Ви зможете знайти багато інформації, яка буде не лише цікавою, а й корисною.

З повагою, Селищний голова  Войтюк Федір Васильович.

Погода в Іваничах

вологість:

тиск:

вітер:

Вівторок, 11 грудня 2018 09:33

Відбулося засідання тридцять першої позачергової сесії селищної ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

6 грудня 2018 року відбулося засідання тридцять першої позачергової сесії  селищної ради сьомого скликання.  У роботі сесії взяли участь  депутати, працівники селищної ради, керівники районних установ та представники місцевих ЗМІ.

На сесії депутати затвердили план роботи селищної ради та план прийняття регуляторних актів на 2019 рік, визначили середню витрату на харчування однієї дитини та  вирішили батьківську плату за відвідування дошкільних навчальних закладів та  харчування дітей у закладах загальної середньої  освіти залишити на рівні 2018 року.

На звернення голови  ОСББ «Незалежності»  депутати дали згоду на безоплатну передачу житлового  будинку по вул. Незалежності,26 в смт Іваничі з власності територіальної громади селища у власність ОСББ.

Згідно рішення сесії затверджено Програму підтримки військовослужбовців та мобілізованих громадян Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки,  Програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки,  Програму розвитку фізичної культури і спорту Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки,  Програму розвитку культури на території Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки,  Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки, Програму соціального захисту населення Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки,  Програму розвитку земельних відносин на території  Іваничівської селищної ради на 2019-2021 роки.

Окрім цього, депутати    підтримали звернення до Керуючого Володимир-Волинською єпархією Української православної церкви щодо участі в об’єднавчому соборі Православної церкви в Україні,  також погодили вступ Іваничівської селищної ради в Асоціацію органів місцевого самоврядування та уповноважили селищного голову Войтюка Ф. В. представляти Іваничівську селищну раду в Асоціації об’єднаних територіальних громад.

Опрацювавши  зміни до селищного бюджету на поточний рік, було   здійснено перерозподіл доходів селищного бюджету й видатків на такі потреби:

- придбання новорічних подарунків для вихованців дитячих садків, дітей-сиріт та дітей із сімей учасників АТО;

- придбання 2 пральних машинок для ДНЗ «Калинонька»;

-  прикрашення новорічної ялинки;

-  забезпечення періодичних видань на І-ше півріччя 2019 року для бібліотек КУ «Іваничівська публічна бібліотека»;

- придбання матеріалів для поточного ремонту Іваничівської АЗПСМ,  придбання медичного обладнання та придбання сухоповітряного стерилізатора ГП-20 для Іваничівської АЗПСМ;

- облаштування автобусних зупинок по вул. Львівська та вул. Колгоспна в смт Іваничі та встановлення знаків біля шкіл;

- виділення  коштів на співфінансування облаштування дитячо-спортивного майданчика в с. Менчичі та на співфінансування капітального ремонту покрівлі навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1-гімназія в смт Іваничі.

Також депутами  було прийнято рішення спрямувати вивільнені кошти в сумі 78000 грн на капітальний ремонт вуличного освітлення по вул. Залізнична в смт Іваничі.

Рішенням сесії було виділено кошти кошти для співфінансування районних установ, на утримання Будинку дитячої та юнацької творчості (55000), територіального центру (276000), дитячо-юнацької спортивної школи (90000), музичної школи (123700), РД «Просвіта» (60000).

Останніми були розглянуті земельні питання та прийняті по них відповідні рішення.

DSC_0058.JPG

DSC_0060.JPG