Привітання

ssvv1.jpg

ШАНОВНІ ІВАНИЧІВЦІ ТА ВСІ, ХТО ЗАВІТАВ НА НАШ САЙТ

Ми раді вітати Вас та сподіваємось, що тут Ви зможете знайти багато інформації, яка буде не лише цікавою, а й корисною.

З повагою, Селищний голова  Войтюк Федір Васильович.

Погода в Іваничах

вологість:

тиск:

вітер:

Четвер, 22 листопада 2018 09:46

21 листопада 2018 року відбулися заходи до Дня Свободи та Гідності

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

21 листопада 2018 року керівництво селищної ради та працівники апарату взяли участь у громадській панахиді та покладанні квітів та лампадок до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні в рамках заходів до Дня Свободи та Гідності, які проходили на центральній площі селища Іваничі. Згодом представники громади на чолі з заступник селищного голови поклали квіти на могилу нашого земляка, Героя України Сергія Байдовського, який загинув під час Революції Гідності.
Продовженням заходів ста ли презентації книги «Карателі», автором якої є журналіст-воїн Влад Якушев, які відбулися у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Мишів та Іваничівській публічній бібліотеці.
На презентацію роману завітали десятки вдячних читачів, які із задоволенням слухали веселі та сумні фронтові історії з уст Влада. Також у залі були пристутні й “персонажі” книги, а саме Петро Нагайовський на позивний «Тигр», Валерій Курстак та Петро Сопронюк, волонтери-благодійники, учасники АТО, громадські активісти.
У книзі описуються події 2015-2016 років, що відбувались на ділянках фронту, яку захищала 14-та ОМБР. У цій бригаді автор у 2015-2016 роках служив на посаді керівника прес-служби.
“Усі історії описані у книзі є правдою. Якщо були якісь випадки, що людина нормально служила, а вийшов курйоз, я описував без імен, спеціально для цього створив персонаж Юліка” – розповів автор.
Присутні на заході впевнились у тому, що для майбутніх поколінь за цією книгою вивчатимуть реальну війну, яку Росія розпочалася проти України у 2014 році. Іваничівською селищною радою виділені кошти для придбання презентованої книги. Такі книги одержать усі книгозбірні комунальної установи «Іваничівська публічна бібліотека» та шкільні бібліотеки освітніх закладів громади.